Už nemůžu
Anotace: ......to není hloupost ....jen láska
Náplastí
s barevnými obrázky
snažím se
ošetřit
rány
co svými dlaněmi
jak pískem
zadřel si mi pod kůži
nerozvážné
inkoustové kaňky
zdobící
mou pleť
už kdosi
vysál pijákem
a přesto uvnitř
bojácně
stékají se do slov
jediné hloupé věty:
"Kde jsi byl včera v noci?"
Komentáře (5)
Komentujících (5)