Láska je láska
Oblakem
sladce zlatavých vlasů
mládím
co ještě
jak dvě dlaně
svírají štíhlost
jejích boků
andělským úsměvem
ještě nepoznané
strasti
láká tě do svých
zlatých pastí
když postávám
u okna našeho života
a češu si
hřebenem
dřívějšího citu
své prázdné dlaně
Komentáře (6)
Komentujících (6)