O snu ve snu
Anotace: Snít či bdít? Nejlépe oboje...
Měl jsem sen ve snu
a přitom jsem bděl
dva světy v jeden se spojily
a já naráz viděl
jak ve svém snění
i politik se může smát
a děťátko v bolesti řvát
jak mimo své bdění
i blbec může být pln můz
a panic prožívat orgasmus
sen nabízí prožívání
že i život by se styděl
a že nemá valnou váhu?
pche, vždyť jeho sílu jsem viděl
já žiju si sen ve snu
a přitom tiše bdím...
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
Komentáře (0)