...do člověka se z toho ta melancholie přímo nasákne, hezký.
27.02.2008 16:54:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Podle tebe by se daly koukam ridit rocni obdobi :D Mas hezky osobity styl..
16.01.2008 23:10:00 | horlivec
temnota halila mou mysl
už jen z principu
Sama tyhle pocity znám, ať je venku krásně, nebo lije, ať se kolem mně lidé smějí, nebo pláčou se mnou...
Je to prokletí nás, filozofujících básniků...
06.09.2007 16:55:00 | lennerka
K těm Sigur Ros bych se taky přikláněla, uplně to tam slyším...jinak pěkná pocitovka, taky mě v tomhle období napadají takovýhle věci, takže díky žes to řekl za mě:-)
02.09.2007 10:58:00 | paranoidandroid
temnota halila mou mysl
už jen z principu
to je dobry...vim,jak to myslis...
02.09.2007 10:38:00 | veronika