Anotace: Jůůů to jsem to zase domotala. Mno radši neřešit. Je ale pravda, že jsem se vypsala. Naivita až hloupost, řekl mi, asi měl pravdu..
je to docela pěkný, mohlo by to být ještě lepší, kdybys sis dala trošku víc práce s rýmem a rytmem (sem tam se už dobrej rým objeví :-) ).
Jinak je to miloučký.
Pěkně to okomentoval Siorak, jak je jeho zvykem.
:-)
03.09.2007 16:21:00 | La Suneteto
Siorak to zase vystihl nejlíp-já už k tomu nemám co říct! :-) Nikdo nemůže vědět všechno,protože nikdo není dokonalý.
02.09.2007 11:47:00 | Chancer
časem... zkušenosti otevírají oči, ale někdy je i zavírají... a hledět na lidi s citem a objektivně to někdo nedokáže za celý život... Ale příliš se snažit to taky ničemu nepomůže, nejdřív je vážně lepší poznat sám sebe ;o)
01.09.2007 19:45:00 | Eufrosinie