Anotace: Inspirováno prostoduchým sousedem, který netrpí pražádným ohledem.
To je dobrý. Hiih. Tak to se mi taky už párkrát stalo. Též soucítím:))
05.09.2007 22:27:00 | Luccissek
... jeho vlastní hlava
rozhodla se zrána
že Vám snídaní zruší
ale kdo pak za to ručí?
Aha! Ta hlava. Radím odstěhovat se na chatu=) ...
v paneláku bydlí spousta lidí, já k nim naštěstí zrovna nepatřim, a přesto mi sousedi už stihli provrtat nedělní oběd... soucítím=)
04.09.2007 23:20:00 | Já Esther Ruth
Že vy taky bydlíte v paneláku ?!? :o)))
Nicméně, maje prezidentskou vadu výslovnosti, tuto tvoji báseň nebudu nikdy recitovat nahlas...
01.09.2007 20:41:00 | Hesiona-Essylt
To jsou slova,to jsou rýmy,až mě z toho bolí jazyk...takové ráno taky znám,hezká báseň...
01.09.2007 20:40:00 | o3_gambit