jestli je tohle psáno srdcem a vážně jsi pro někoho takovým přítelem, klobouk dolů a tip...kráása
11.12.2007 23:29:00 | kokeš od pana krbce
krásne napísané, plné lásky a citu.. viem ako bolí bolesť našich milovaných.. a hlavne- keď niečo jednoducho nemôžeš zmeniť..ale pomôcť, pomôcť môžeš vždy, aj keď "len" pohladením, alebo proste tým, že si a ten druhý cíti, že si tu pre neho...
27.09.2007 12:02:00 | gallatea
hm vážně moc pěkná :o) kéžby to takhle vidělo víc lidí na tomhle světě :o)
07.09.2007 16:15:00 | Flamy
to je moc hezky řečeno...
03.09.2007 19:29:00 | Trdlo
Krásná, upřímná, plná něděje a víry, určitým způsobem silná, leč se smutkem a jistou bolestí. Krásně vyjádřené.
01.09.2007 23:49:00 | NikitaNikaT.