Život
Anotace: Tak teď se tě ptám.....
Život
Tak co bude živote?
Na nic ses mě neptal,
a jednoho mrazivého dne
do úst dech jsi mi dal.
Snažíš se mě přinutit
tu tvou hru hrát,
jenže tohle já nechci,
také nebudu se tě ptát.
Dal jsi mi dech,
máš tedy hlas poradní,
když už jsem na světě,
tak chci, abys byl parádní!
Komentáře (2)
Komentujících (2)