Myšlenka na tebe
(a to si buď jistý)
zas znovu vyraší
s jarem a listy...
Přes zimu hýčkaná
pod dekou bílou,
bude zahřívaná
jak ovčí vlnou...
Jen tak se neztratí,
koření pevně...
živiny nechybí,
čerpá je... ze mě...
;o)
A havran? Ať si zakráká,
když chce si hrát na zpěváka...
02.09.2007 20:30:00 | Cecilka