Mým malým návratům...
Anotace: staré pryč, vstříc novému:-)
Mým malým návratům
přeji štěstí...
sama sobě s elegancí
než pověsí mě...
na náměstí
A vzývaje svou úctu...
a vzývaje své jméno...
chci vyplakat se
na rameno, které nabízíš mi
nevědomky
a smykaje se v pralese citů
obtáčím kol Tebe úponky
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (4)
Komentujících (4)