To jeden můj kámoš se tak strašně bál, aby se nezbláznil, až mu z toho začalo "foukat pod tašky". Tak pozor na tohle dvousečný uvědomění na prknech znamenající svět.
04.09.2007 12:45:00 | dead-head
To je zvláštní - tolik lidí Tě bodovalo a nenapsali koment. Ani já nevím - jenže cítím, že vzdáváš hold někomu, koho si vážíš. Ta Liv ale plácá...
02.09.2007 23:21:00 | Liv
ulehl ulehla ulehli
nakonec vsichni..
podlehli..
v tyhle digitální době
neunikne nikdo
ulehnutí..
v hrobě .o))
02.09.2007 14:04:00 | Bean