Anotace: ......................
Pěkná a upřímná. Ale jde z ní tak trošku cítit zoufalost. jakoby ses nutil k veselosti a svůj žal útápěl ve sklenici. Když tak nad tím přemýšlím, nevím, jestli je na tom něco špatnýho =O)
03.09.2007 12:39:00 | Elvien
tak je to správně! ;o)
on ten nucený optimismus časem přejde do přirozeného a zase bude dobře... :o)
03.09.2007 12:20:00 | Ágnes
joo..beru,ze to tak nekdo ma..ze to tak nekdo umi...ale ja to proste nepochopim..prijde mi to...ze to nebylo to pravy...driv..to,co se ztratilo a uz nikdy nebude "tvy"....toliko dokazu rict ku obsahu..jinak optimismu se vzdy tleska...ne..?!
ale jako dilo samo fajn..ja nekritizuju!!..jen tu pleskam ty svy nazory..tentokrat lehce v protipolu:)
02.09.2007 13:37:00 | veronika