Bez banalit!
Anotace: Určitě víte, voc go.
Nikdy jsem nebazíroval na maličkostech,
příběh u mně hrál hlavní roli.
Někomu zlostí chrastí v kostech,
že jiní se jím neřídí jako voli.
Nebudu zatím měnit svůj psací styl,
obsah má u mne větší vážnost.
Píšu proto, abych nikoho nenudil
a třeba navázal náhlou známost.
Kritika není až tak směrodatná,
ukáže ti tvoje nedostatky.
Skoro každá láhev je už vratná,
nějaká se vrátí i k tobě zpátky.
Komentáře (2)
Komentujících (2)