Anotace: nevím... poslední dobou mi moc nejde psát... slova se mi pletou(jak špionážní družice letící nad planetou - Nohavica)... a neumím je pochytat a zkrotit...
...svlíknout se z pyžama, nebo strhnout prasátko ze záchodový zdi.... ,-)
07.09.2007 20:47:00 | callowsick
.... postavit z dobrých slov a skutků ...
nové světa základy...
.... přidat sám sebe bez zármutku ...
do malty nové rajské zahrady ...
*- ... protože nikdo jiný to za nás ... neudělá ...
03.09.2007 15:42:00 | HarryHH
JO....(dost depresivně literácká....)
02.09.2007 20:50:00 | Trdlo
Vždycky když nevím proč, říkám - pro veřejné blaho :) takže pro veřejné blaho osadníku literu - piš piš piš :)
02.09.2007 16:49:00 | prostě Zuzana