Znamení?
Radši nebudem předstírat
Že je to znamení
Je to jen srdce z kamínků
/je to jen hrouda kamení/
Radši si řekneme, že už jsme znavení
A smažem další vzpomínku
A budem hrát, že jsme nic neviděli
A budem hrát, že se nic nestalo
A všechny ty řeči si necháme na neděli
Vždyť přece víme, že nic není nastálo
Komentáře (2)
Komentujících (2)