Ne(bez)moc...
Anotace: ...u tvých nohou...bez moci...utápím se...v bezmoci.
Z horečky ležatá osmička
nemoc se vplížila za víčka
...fantazie vylívá se z břehů...
Clona vody halí zraky
ve tmě noci plašíš draky
...plíce zkoušíš v maratonském běhu...
Kůže se vcítila do husí
tvář lásku plamenů okusí
...na tvém těle tají kostky ledu...
...Na Saharu sešlu mraky,
že nevěříš na zázraky?
Zkrocenou už na pranýř ti vedu...
...tvou Nemoc...
Komentáře (7)
Komentujících (7)