Anotace: Konečně byla tichá noc a já slyšela jen vzdálené zvuky z ulice, zachumlaná do deky, proto ta básnička =)
Jj bláhový sen, to je moc hezký .... celá básenka má takový příjemný nádech, vhodná a krásná slova do sebe zapadající, krásně se mi to četlo, teď před spáním, jen mít ještě to teplo, ale ne od deky ...
02.09.2007 22:25:00 | NikitaNikaT.