Opět - naprostá síla obyčejných slov, žádný sraní, životní zkušenost. Moc se mi líbí
12.11.2007 10:14:00 | Judak
hodně silných věcí nakoncetrovaných do sebe, zdá se mi to trochu rozpolcený, ale o to možná jde...protože každý kdo má otevřený oči musí být rozpolcený mezi tím co musí a tím co může...
pokud jde o dojem a pocit...tak skvělý, ta mezera navíc mezi některýma slovama tomu dodává šmrnc.-)
07.09.2007 21:10:00 | paranoidandroid
Zavřela sem se za nevhodný chování...:)-asi bych to taky měla udělat....:)
07.09.2007 13:42:00 | už ne pernikova princezna
občas dám sto procent,i když mě třeba dílko tolik nezaujme,protože nejsem kritik,ale jen pouhý laik a vážím si každého,kdo jde se svojí duší na trh...jenže u tebe dám "jen" sto,když víc nejde:-)
05.09.2007 20:46:00 | mexico
...tolik ticha,že přes něj neslyšíš vlastní myšlenku?
..znám..a už nechci..to pak ten řev z repráků slyšeli široko daleko všichni živí i mrtví;o)
02.09.2007 20:24:00 | Žqáry