Chceme mír
Zmizel už navždy klidný den
a válka pokryla naši zem.
Teď bratři mezi sebou válčí,
v slzách a krvi svá těla zmáčí.
Mladí chlapci drží zbraně,
ďábel vybírá si daně.
Padají na zem mladá těla,
stále jsou slyšet rány z děla.
Lidé se bojí, mají hlad,
všechny je týrá zimní chlad.
Malé děti ztrácí tátu,
smutně spinkají v hnusném blátu.
Alespoň kvůli nim, podejte si ruce k smíru,
vždyť všichni přece chceme, žít zase šťastně v míru.
Komentáře (0)