Jen vězeň pozná cenu
tím co mu bylo odňato
Když touze do refrénu
jen srdce tluče stacatto ...
03.09.2007 15:19:00 | HarryHH
Zatraceně, co napsat krom toho, že se mi hodně líbí.
Jen ten orchestr ať není příliš velikej.
03.09.2007 12:52:00 | Psavec
Těžko se dávají komentáře tomu, kdo nadání má -
tím, kdo nadání nemá. Uf :-(
03.09.2007 12:06:00 | Lota
... šák šmudlínku ... u jídla se nemluví :-)) a mě to tam nejvíc kecá ...
03.09.2007 11:30:00 | Marcella
Ze zápisníčku
Na neočíslované stránce
malými písmeny
útvar vět
co neladí
s předešlými zápisky
čtu si přítomnost
pronásleduji cizí slova
uštvaný
nikdo se nedívá
lámu stránce vaz
krveprolití
měsíčních myšlenek
něco už mám za sebou
a přede mnou
čistý list
03.09.2007 10:52:00 | smudlinek