Anotace: Měla jsem k obědu takovej jeden pěknej telefonní rozhovor. Ještě abych nepřibrala byl pěkně výživnej.
To je ... drsný ... nezbývá, než držet ti palce, ať se z toho brzy oklepeš.
Bodově to hodnotit asi dost dobře neumím a nechci.
03.09.2007 17:26:00 | Bard
...,. jo tak tohle znám, ....
úsměv grimasoidní ... na krajíčku pláče ....
a lhostejno která ze stran si jak na tom stojí ...
*- .... protože se již obě od sebe nenávratně vzdalují ...
... ... *** až do chvíle kdy si po čase zmizí ... za protilehlými obzory .... :-((
03.09.2007 14:25:00 | HarryHH
... rovnou do **** a s usměvem jde všechno líp ...
... zítra příjde duch Svatý ...
03.09.2007 14:09:00 | Marcella