Duše poletující ve svitu zapadajícího slunce
Kapky deště bloudící tmavými ulicemi
Paprsky částečně prosvětlující mokré listí stromů
Kousek citu ukrojený ze žhavé časti srdce
Nepomůže ti sepneš-li jen ruce
Pojďme se procházet stíny tužeb
Nebuďme prchliví zkusme využít jejich služeb
Odrazu štěstí v oku zamilovaného
Co je mi na tom tak povědomého?