Ta studna plná beznaděje
je jako plná klihu,
a láska - ministr bez portfeje
než napiješ se lihu.
Přesto tak jako v politice
uchovat třeba čistou hlavu,
a zkoušet třeba do třetice
jen nebýt za ... zduněnou krávu ...
*- ... jo pěkný, básnivý ... / a ztoho výlevu nahoře si nic nedělej ... to jen tak vyplynulo ...:-))
04.09.2007 11:03:00 | HarryHH