Anotace: ... .. " ... všechny přímky se protínají v nekonečnu, ... vyjimku tvoří pouze rovnoběžky ... " ... // Definice z učebnice Geometrie pro šestou třídu r. 1966 //
..já jsem nekonečno...(věřím v to...)
Jinak bych už se dávno zbláznila (a ne?) :-)
04.09.2007 16:32:00 | Rybí_kost
... ale já chci do pekla ...
... nebe bych se zalekla ...
... už se vidím
... jak se pod kotlem tetelím
04.09.2007 11:03:00 | Marcella
... někdy je to kruh
... nebo koule velké boule
... kde si naše životy představujeme
... jako nekonečné poloměry ...
... křivých čar s jedním krajním bodem
... duše ...
... která jednou protne vesmír ...
04.09.2007 10:51:00 | Marcella
myslím, že je to zatím polopřímka...
03.09.2007 17:01:00 | Trdlo