Anotace: Kdo může za letošní sucha? ptají se donekonečna ve zpravodajských relacích... zde je odpověď;-)
No tak Rubikone, to TY?!!! :-D jedna z nejlepších... Tvá různorodost nemá mezí (nebo je to úrodnost?) ta taky nemá mezí - Tvoje poetické pole, nezorané..fakt dobrý!
03.09.2007 18:20:00 | Rybí_kost