Hvězdička
Anotace: to se stane vždycky...:-(
Šla ztichlou ulicí,
s očima upřenýma nahoru
a pozorovala jedinou hvězdu,
která v tu chvíli svítila
na světle modrém nebi
nad horizontem
ozářeným nedávno zapadlým sluncem,
a věděla,
že na tu hvězdu nikdy nedosáhne.
Komentáře (0)