Bolest odchází
Anotace: ................
Smutek v sobě,
skryji pod rouškou,
úsměvu a radosti,
ze života,
jenž žiji nyní opět,
bolest v srdci,
mi však ještě dlouho nevymizí,
slunce zapadne ještě mnohokrát,
tolikrát uvidím tajemné hvězdy nad hlavou,
snad svou hvězdu kterou hledám,
najdu kdesi na nebi,
ve světě který je zlý i krásný.
Komentáře (3)
Komentujících (3)