..jen tak..
Maturant říká: ještě rok času
Nemocný leukémií nemá ani vlasu:
a před sebou měsíc, či dva života
Živočich v zajetí civilizace
trápí se velice:
Co bude dnešní svět,
nebude do volné přírody smět zpět
Maminka nastávající:
v očekávání ještě tři měsíce bude
Dva stařečci nad hrobem:
s láskou si říkají,
ještě týden tu pobudem
Balonek nafukovací:
vydrží u stropu pár nocí,
potom scvrkne se,
jen co den se dnem střetne se
V životě vždy staré končí
a nové začíná
Já však mohu říci:
__"Dnes to bylo krásný"__
Komentáře (6)
Komentujících (6)