Už nemůžu dál
Anotace: není vše tak, jak to vypadá
Tak jemně vzdychá
Vánek noční do uší
Snad přinese taky
Klidný spánek pro duši
Zklamání zakrývám
Raději předstírám
Víno již nechutná
Jen voda žízeň hasí
Všichni mi ničí
Vnitřní pocit krásy
A já už nevnímám
Život se mi ztrácí
Vůbec nic nevnímám
Nakonec i zdi nejpevnější ku zemi se zkácí
Komentáře (1)
Komentujících (1)