Úterní
jak ptáci po obzorech
na pláních hledám své
zatoulané draky.
z papíru.
na míru
vystřelím si růži
na omšelé střelnici
na lžíci
utopím svoje smutky
smutky úterní
pomocí dětských slov a rýmů
vyjádřím křídou chodníků
mezníky slov.
bez bázně a hany
zdravím vás, mí pohané
svou vířivou nevírou
řekli jste mi víc naž kazatel
co stojí na náměstí Míru
a prodává hořké párky.
"párky z velké dálky"
z dálky za mořem
za hořem
za mým kávovým hořem
co utápím po lžičkách
ve sladké tekutině slov.
Komentáře (3)
Komentujících (3)