Ztracené klíče
Anotace: Báseň napsaná k památce na lyžák. Je založena na skutečné události!!!!!!!!!!!!!!
V pokoji jak po výbuchu,
venku všichni čekají.
Tolik srandy, tolik vzruchu.
Až na ty co hledají.
Klíče nikde, boty zamknuté.
Nikdo na nás nečeká.
Hlavy pod postelí, těla prohnuté.
Úča nervy haleká.
Pár hodin už uplynulo,
družstva už jsou zpátky.
Hadrařství se odhrnulo,
to pro nás byly svátky.
Řvavy smíchu ozývaj se
a taky ,,To mě složí!".
Klíče byly, neptejte se.
Pod Mickyho loží.
Komentáře (1)
Komentujících (1)