Kurz
Anotace: Tak toto jsem napsala při končení jednoho skautskýho rádcovkého kurzu. No celkem mě to vzalo :-P
Básnička začíná,
rádcovská končí,
lehce se vzpomíná,
těžce se loučí.
Láska v srdcích,
skauting v duši,
někdo poznal,
někdo tuší.
Rádcovská skončila,
zázrak se stal,
lidičky sblížila,
život jde dál.
Komentáře (0)