a nasvítí... nejkulatější podium?... 15 minut svý slávy taky na světě a ... je třeba si to užít!:)
04.09.2007 20:34:00 | Trdlo
My pohodlný zapneme dálkový v autě a pedál políbí podlahu ... Moc dobrý, Jindříšku.
04.09.2007 17:16:00 | smudlinek
..věčně věků v pohybu, aby světlo (obé) hřálo a bylo... udržovat plamen svíčky a energii vpouštět zkrz šlápoty do vidění... scény, kde umírají můry - nárazem - i světlem...
a až tam dojedu.... (opucuju si boty i kolo od bláta)...
paráda...HHH
04.09.2007 17:16:00 | Rybí_kost