Vzpomínám
Vzpomínám
Potkal jsem Tě na rohu České
Stál jsem u starožitností
se starožitnou růží
jenže Tys měla naspěch
Bylo to v šedesátém
Jaro se klubalo
z mrazivých oparů
a navečer do prstů záblo
Stál jsem tam
nevnímán
Neviditelný milenec
s oschlou růží
...sám
Kdo ví
proč na to právě dnes vzpomínám...
Nevím už
proč jsem Tě tenkrát neoslovil
Komentáře (5)
Komentujících (3)