Nekonečná.Neděkujem, nevystupujte.
Anotace: ...automatické psaní...
Zešedlo ti peří
a z bílý vrány
je šedej plameňák
co hořejí mu křídla...
Tak je strč
do ropný skvrny na moři
ať za to může
rafinérie
a ne
já.
Anebo tam napiš
elektrickej proud
do kolonky Vina...
Neříkej mi Mína...
Už nejsem kočka.
Zkrátili mi drápky, víš?
Bez nich jsem jen parodie na Cats...
Tak pojď...
Opláchnu ropu a pofoukám křídla
nebo aspoň zbytky...
Pod tlapou mám kytky
a dám je na tvůj hrob
co je dneska prostě lehce na nic..
Neblázni.Je středa.Náš vlak má víc stanic.
Nekonečná.Neděkujem, nevystupujte.
ŽIJTE.
ŽIJ!
Komentáře (4)
Komentujících (4)