Střípkem
Jen dalsi stripek
z rozbiteho zrcadla
dílkem z mozaiky
která se rozpadla
jsem
a nechci být
hledačem pravd
co uvěřil klamům,
s rukou v kapse a v ní strach
že se jím stanu.
Kdo mě vrátí nazpět,
a mozaiku sestaví,
snad ona, snad On?
Možná mě zpět postaví
až jen pohřební zvon.
A možná...
Komentáře (1)
Komentujících (1)