Ano,den utíká moc rychle a co nestihneš do večera,nech na další den! ;-) Ve spánku nabereš sílu,kterou budeš potřebovat,tak se vykašli na všechno a jdi si dáchnout!Zbytečně by ses přetěžoval a ráno by sis beztak všechno zase rozmyslel... :-)
05.09.2007 17:29:00 | Chancer