Anotace: ...a je to tu ...
Obrazy podzimu jsou nádherné jemné uklidňující po létě planoucím ohněm.
Je hezké sledovat to měnění barev tu žlutou jak píšeš.
Se zimou bohužel barvy zmizí,tak si jich užijme.
11.09.2007 18:28:00 | s.e.n
Jak já miluji podzim..:) Podzim namalovaný na rozpité plátno večerního parku, podzim rozmetaný větrem na hromady zachumlaných úsměvů, ten podzim něžně tepající svůj rytmus do mého barevného srdce.. No prostě ho miluji:)
11.09.2007 16:18:00 | Rádoby zoufalá
... vítr sem přivál zvuky ... už rozeznávám ... první tóny ... Tvého blues ...
05.09.2007 09:36:00 | JardaCH
...slzy léta v ranních pavučinkách ...blyštivé střípky srpnových zrcadel ...pak přijde jantar padaného listí a stříbro prvních ranních mrazíků ...podzimní klenotnice se otvírá ...
05.09.2007 09:08:00 | Jiparo