...MARNIVÉ JE SNÍT !
Zažehl svíci
Pár kroků k oknu
Se mihotavě šeřilo
Dál byla zase tma
Žádné světlušky
Jen pohádka mihla se za oknem
na křídlech noci
Svět zdánlivě spící
Se s půlnocí překulil na druhý bok
Spoután jak moucha v pavučině
Datových sítí
Zažehl svíci
Mihotavě míjel čas po zdech ložnice
Pantofle,hůlka
na stole sklenice
a navztekaná moucha
rozbzučená
Jak marnivé je snít…
Četl si v knize života
až dočetl poslední list
V tiráži se píše
Nakladatelství SMRT
Komentáře (2)
Komentujících (2)