Jeho boj,jeho konec
Anotace: ...anotace na tohle neexistuje:)
Konec klidu v naší zemi,
konec celé nadvlády,
konec míru mezi všemi,
teď se toho chopme my.
Meč se o štít náhle tříští,
není z toho úniku,
každý padne jako příští,
záchrany nebude tu.
Pláčou ženy,křičí děti,
kdo si tohle zasloužil,
hradby se pomalu bortí,
za vlast život položil.
Za vlast život položil,ten
jemuž všechno patřilo,
jeho život teď byl zkalen,
krví,co se prolilo.
Komentáře (1)
Komentujících (1)