ještě tlukoucí
v závěji napadlého listí
hledám tvé srdce, drahý..
možná zlomené
možná napokraji zhroucení
možná ho svíráš ve svých dlaních..
chtěla bych ho najít
ještě tlukoucí
zahřála bych ho svým dechem
a vložila k svému.
nebo je společně
zahalila listovím..
Komentáře (1)
Komentujících (1)