Škola výslovnosti
Anotace: můžu vám odříkat sáhodlouhé příběhy.. Budu povídat i pár dní vkuse.. jen v nich vynechám jedno slovo....
Sbírka:
Od A do Z
Krok sem
a zase o dva zpět.
Celý den
učím se jen pár vět.
Učím se:
slovům, písmu, výslovnosti.
Snažím se,
však jenom k vlastní zlosti.
Neumím to,
nechápu.
Že škola hrou?
Možná v gestapu!
A přec tak jednoduché
zdá se to sluchem,
i tak vyslovit nedokážu,
co na papír perem hážu.
Právě ta jednoduchá souvětí
jsou pro mě jaksi prokletím.
A tak se snažím aspoň hláskovat
nejtěžší slůvko: "MILOVAT".
Komentáře (0)