Loutka

Loutka

Anotace: vzpomínka na letošní návštěvu Karlova mostu...

Na Karlově mostě
sladké dřevo ladí.
Pro pobavení okolí
něžně struny hladí.

Tělo jeho ovládá
hromádka nití.
Kytaru na povel
do rukou chytí.

Tvář klauna má
odřený nosí šat.
S úsměvem na líci
pro nás hraje rád.

Kabát záplat plný
v klopě bílý květ.
Z repráku songy zní
které zná celý svět.

Majitelem veden
do rytmu se kroutí.
Ač dřevěný, touží
srdíčko se mu rmoutí.

Duši by ďáblu upsal
nějakou kdyby měl.
Bez té bedny a těch nití
jednou by si zahrát chtěl…
Autor Modrý Adept, 06.09.2007
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kuk...došel balík?

20.09.2007 16:39:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí