Ztráty a nálezy
Anotace: Když člověk něco najde, zároveň taky něco ztratí, možná že tahle báseň nevystihla ten pravý smysl, ale nemyslíte, že to tak doopravdy je?
ZTRÁTY A NÁLEZY
Prudký náraz – rána
jablka z košíku jsou rozsypána.
Prudký náraz – rána
zbloudilá duše našla pána.
Prudký náraz – rána
slova zůstanou nepoznaná.
Prudký náraz – rána
...
Prudký náraz – rána
odteď už jsem navždy sama
Komentáře (0)