Modlitba jsoucna
Anotace: Věnováno modré H.
Ne, nebudu Ti lepit
reklamy lepších zítřků
na dveře budoucnosti
Chci Tě jen ubezpečit,
že teď JSI
… voňavou bábovkou
… hřebenem ve vlasech
… hrnkem dobré kávy
… prahem bytu
… polštářem z mraků
… náručí lesa
… úsměvy psů
… razítky snů,
které se tisknou
v každém Tvém kroku
Tím vším JSI
Obyčejně… JSI
JSEM je největší modlitba člověčí
… nejintimnější hudba současnosti
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: G.P.
Komentáře (9)
Komentujících (9)