Babičky
Anotace: Je to o jediné spravedlnosti na světě.
Z okna kanceláře vídám různé tváře.
Nejraděj mám dvě babičky.
Sunou se babičky jak líné želvičky
a každá stovku let ukrývá za víčky.
Občas se zastaví, hůlkami ťukají,
s nadějí něco či někoho čekají.
Každý den vyhlížím ty "svoje" babičky.
Jedna teď nechodí.
Snad jenom marodí . . .
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Malé nic
Komentáře (2)
Komentujících (2)