Bus, dnes ráno, když jsem s ním jela, dostala jsem ještě víc bacilů, než jsem měla ... mno, domů jsem šla pěšky a to jsem zase zmokla, nechala jsem v práci deštník ... to jsem celá já ... takže jsem si nepomohla.
11.09.2007 20:20:00 | NikitaNikaT.
Tak tohle taky moc dobře znám, půl cesty sedím a noční deficit dospávám :-)
08.09.2007 09:08:00 | Lorraine