Bohém
Anotace: Písať verše a v rámci svojich tikov,povedané jemne,vykašľať sa na kritikov...
Do vane plnej
gumených kačíc
My spadol tucet
plyšových opíc
Po takej šnúre
aj keď pamätám si s kým
Neviem však po koľkom žúre
sa tomu vôbec nedivím
A rána sú tu tiché
len rosa viečka vlaží
Ešte nezomrieť
ešte raz to zažiť
Živý život žiť
v tomto živote môj človek na to nemá
Milovať,jesť a piť
žiť neskutočný život ,,BOHÉMA,,
Komentáře (5)
Komentujících (5)