Zlatá rybka
Kdyby byl náš život
tak jako v pohádce
chtěla bych pro Tebe
rybičku zlatou
potom si zahrála
v tu chvíli na rádce
přání však vyslovit
hlavu mi matou
Ty je znáš nejlépe
jsou tak moc křehká
vždy žije naděje
co v srdci vzkvétá
naděje na lásku
život a štěstí
co pán bůh nadělil
jež osud věstí
Komentáře (1)
Komentujících (1)