Volba ....
Anotace: .... každý má volbu ... jak hrát ....
.
Když zasvítí stříbro mincí,
slétnou se straky
A tehdy kradou
naši volbu
náhodnou
A dravci zítřků
čekají nad oblaky
na malou duši
bezradnou
Proto vždy házej směle,
házej životem bez bázně
nečekej zásah spasitele
a výsledek ber ... jaký je ...
*
---------------------------------------------
*
Comment JirkaSovi " Ruby našich líců ... "
*
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: splintercell.new
Komentáře (12)
Komentujících (12)